Græsk grillet kotelet
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg kødet i en marinade bestående af knust hvidløg, citronsaft, olivenolie og hakket salvie i 1-12 timer i køleskabet.
Afdryp yoghurten 1/2-1 time i et kaffefilter. Skræl og riv agurken groft. Pres væden af. Rør yoghurt, hvidløg og agurk sammen og smag til med oregano, salt og peber. Krydr koteletterne med peber og steg den på en grillpande ved kraftig varme 4-5 minutter på hver side eller brun den på en almindelig pande 1 minut ved kraftig varme. Lad den stege færdig ca. 5 minutter på hver side ved middel varme. Krydr med salt og lad koteletten hvile nogle minutter inden serveringen. Anret tomatskiver på tallerkenen og drys med hakket løg. |
|
Opskriften er vist 74979 gange,
og udskrevet 1186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (175 stemmer) |
|
Kommentarer Chris - 2008-04-03 16:24:10 Smager genialt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne