Chili-ruller på spid
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hakket kød, æg, rasp, salt og peber blandes sammen til en fars.
Skinke og persille hakkes fint og røres i farsen sammen med chilisaucen.
Tril farsen i 2 pølser. Del hver pølse i 8 stykker, som formes til aflange ruller. Sæt dem på spid enkeltvis eller på række.
Grilles ca. 4 minutter på hver side. Serveres med salat og flutes. |
|
Opskriften er vist 62100 gange,
og udskrevet 1162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-04-13 09:44:31 Overraskende god opskrift. Lavede ris og en nem tomatsovs af hakkede tomater, lidt fløde, chilli og hvidløg, der passede rigtigt godt til! Mads - 2005-01-01 01:01:01 Man kan sagtens "krydre" med lidt ekstra Chili. Men så bliver det tilgængæld også lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne