Marinerede skinkespid med hvidløg og citron
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Træspiddene lægges i vand for ikke at brænde på grillen.
Vend skinketern med olie, spidskommen, fintsnittet hvidløg, salt og peber. Sæt kødet i køleskabet og lad det marinere mindst 30 minutter - gerne længere, dog højst 12 timer. Skær parmaskinken i tynde strimler og pak skinketernene heri. Skær citronen i både og pil hvidløgsfeddene. Sæt skinketern, hele hvidløgsfed og citronbåde på spiddene. Grill dem ca. 10 minutter i alt. Vend spiddene af og til. Tomaterne halveres og rødløg skæres i skiver. Rør olien med citronsaft, salt og peber og dryp det over tomater og løg. Pynt med basilikum og feta i små stykker eller tern. Server med Tzatziki, brød eller kartofler. |
|
Opskriften er vist 20625 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne