Grillstegt skinkemignon med sur-sød peberfrugt
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Indsendt : Red : |
|
|
Bed evt. slagteren om at flække mignonen eller skær den godt halvt igennem på den lange led - bred den ud, så der dannes en firkant.
Bland marinaden af olie, strimlet citronskal, finthakket hvidløg, salt, peber, rosmarinstilke og fint knust enebær. Læg kødet i marinaden og lad det marinere i køleskab mindst 30 minutter - gerne længere. Dog højst et døgn. Vend kødet af og til. Hak løg og hvidløg fint og svits dem i smør i en gryde. Tilsæt peberfrugter og tomater skåret i tern samt vineddike og sukker. Kog ca. 20 minutter uden låg. Smag til og tilsæt hakket basilikum. Pak kartoflerne i smurt stanniol i portionsanretninger med en klat smør, timian og salt. Grilles ca. 25 minutter til de er møre. Grill mignonen 10-15 minutter i alt. Vend den jævnligt. Pak kødet i stanniol og lad det hvile ca. 15 minutter før det skæres tyndt ud. |
|
Opskriften er vist 13013 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne