Grillstegt skinkemignon med sur-sød peberfrugt

Grillstegt skinkemignon med sur-sød peberfrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.skinkemignon
 
 Marinade
½ dl.olivenolie
1 citron
1 fedhvidløg
 salt
 peber
3 kvistefrisk rosmarin
1 spsk.enebær
 
 Envider:
1 skalotteløg
1 fedhvidløg
1 spsk.smør
4 peberfrugter
3 bøftomater
2 spsk.hvidvinseddike
1 spsk.rørsukker
 salt
 peber
 frisk basilikum
 
 Tilbehør
 helt små kartofler
 lidt smør
 frisk timian
 salt
 
Opskrift:
Bed evt. slagteren om at flække mignonen eller skær den godt halvt igennem på den lange led - bred den ud, så der dannes en firkant.

Bland marinaden af olie, strimlet citronskal, finthakket hvidløg, salt, peber, rosmarinstilke og fint knust enebær. Læg kødet i marinaden og lad det marinere i køleskab mindst 30 minutter - gerne længere. Dog højst et døgn. Vend kødet af og til.

Hak løg og hvidløg fint og svits dem i smør i en gryde. Tilsæt peberfrugter og tomater skåret i tern samt vineddike og sukker. Kog ca. 20 minutter uden låg. Smag til og tilsæt hakket basilikum.

Pak kartoflerne i smurt stanniol i portionsanretninger med en klat smør, timian og salt. Grilles ca. 25 minutter til de er møre.

Grill mignonen 10-15 minutter i alt. Vend den jævnligt. Pak kødet i stanniol og lad det hvile ca. 15 minutter før det skæres tyndt ud.





karakterer:
Opskriften er vist 13013 gange,
og udskrevet 326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu