Grillstegt svinemørbrad med grøntsager
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Skær auberginen i ½-1 cm tykke skiver. Drys med salt og læg dem i et dørslag i ca. ½ time.
Afpuds svinemørbraden for sener, pensl med olie og krydr med salt og peber. Grill mørbraden i ca. 20 minutter i alt. Vend kødet af og til. Pak kødet i stanniol og lade det hvile i ca. 15 minutter inden udskæring. Skær hvidløgene igennem og pensl skærefladen med lidt olie. Læg dem på grillen med skærefladen nedad først. Når de er passende stegt, vendes hvidløgene og lægges ud i kanten af grillen og steges færdig. Steg imens majskolberne skåret i passende stykker, aftørret aubergine, squash i ½ cm tynde skiver og asparges penslet med olie. Krydr med salt og peber. Ved servering pyntes med rucola og limebåde. Serveres med brød eller kogte kartofler vendt i salt og olivenolie og stegt færdig på grillen |
|
Opskriften er vist 26436 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne