Grillspyd med svinemørbrad

Grillspyd med svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Grillspyd med svinemørbrad, billede 4 Grillspyd med svinemørbrad, billede 1 Grillspyd med svinemørbrad, billede 2 Grillspyd med svinemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
375 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
Opskrift:
Afpuds mørbraden og skær den i 8 skiver, der omvikles med bacon.

Rens champignonerne. Rens løgene og del dem i kvarte. Rens peberfrugten og skær den i 8 stykker.

Lad cocktailpølserne dryppe af og rul en halv skive bacon om hver.

Hvert spyd består af to stykker kød, 2 kvarte løg, 2 cherrytomater, 2 champignon, 2 stykker peberfrugt og 3 cocktailpølser, der fordeles pænt på spyddet.

Der drysses med lidt peber og paprika. Risten smøres med olie og spyddene grilles.





karakterer:
Opskriften er vist 163842 gange,
og udskrevet 4432 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (48 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9917 (2361 kcal)
KJ pr. Pers. 2479 (590 kcal)
Vægt ialt 1950 gram
Vægt pr. Pers. 487 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (121 kcal)
Protein 11.3 gram
Fedt 7.2 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-02 10:21:36
De ser super lækre ud

  -   2010-07-06 14:35:48
Det lyder som om at det er cocktailpølser fra dåse der er brugt, det skal være alm cocktailpølser eller brunch pølser der skal bruges

  -   2010-07-05 13:15:17
til dig der har skrevet at baconet laver ildflammer.. Lig en grill bakke i som fedtet drypper ned i? (:

  -   2009-07-09 18:02:54
Det største problem er, at fedtet fra bacon kommer ned i grillen og giver ildeflame. Ilden ødelægger så det hele. Hvis den skal laves, så er det uden bacon.. eller på et andet grilltype, hvor der ikke er ildeflammer-reaktion.

  -   2008-06-02 16:06:00
vi synes at det lyder rigtig lækkert.. vi skal helt klart smage det en dag her i ugen.

  -   2008-06-02 14:29:46
Ser rigtig lækkert ud. Prøver at lave det på trosdag!

  -   2008-05-30 12:22:31
det er en meget god opskrift og den smager meget godt

  -   2007-03-27 19:04:57
Rigtig godt og nemt at lave! :o)

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor mange minutter skal de have??