Corn-on-the-cob (majs på grill)
Hovedingrediens : Grøntsager - Majs Indsendt : Red : |
|
|
Tænd op og sørg for, at der er god gang i grillen, før De begynder.
Pak de uafskallede majskolber i sølvpapir og læg dem på grilristen. Vend dem jævnligt og lad dem stege i ca 1/2 time. Pak ud, fjern hylsterbladene og server med smør og salt eller hvidløgsolie. |
|
Opskriften er vist 24118 gange,
og udskrevet 393 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-05-26 15:32:10 Et godt råd er at ligge kolberne i koldt vand mindst 1 time inden de kommes på grillen. pakket godt ind i sølvpapir. s juul - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også bruge hylsterbladene som håndtag anonym - 2005-01-01 01:01:01 Man behøver ikke at pakke majsene ind i sølvpapir hylsterbladene er nok |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne