Hjerter som and
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Indsendt : Red : |
|
|
Hjerterne skylles i eddikevand. Blodsamlinger fjernes. Grove årer og sener skæres bort.
Æbler og svesker drysses med krydderier og fyldes i. Hjerterne bindes sammen om fyldet med bomuldstråd. De brunes hurtigt i margarine, tages op og lægges igen i gryden på to baconskiver og dækkes med to baconskiver. Suppen hældes ved. Hjerterne steger sagte under låg ca. 1 1/2 time. Kalvehjerter ca. 2 - 21/2 time. De vendes en gang midt i stegetiden. Hjerterne tages op og skæres i skiver. Skyen jævnes med meljævning og fløde, smages til og farves evt. med kulør. Saucen hældes over kødet. Hvide kartofler eller kartoffelmos kan serveres til. |
|
Opskriften er vist 16778 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer lise - 2011-03-24 19:49:38 jeg kom ikke fløde og jævning i og sluttede med 2 dl. ris i de sidste 20 min.og brugte brokoli som grønt for at gøre den mere fedtfatti. jeg skal love for det bliver en ønske middag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne