Stegt lammekølle med rød mangochutney
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Krydr køllen på alle overflader med havsalt, peber, friskhakket timian og rosmarin.
Bind køllen med stegesnor.
Læg køllen på en base af løg og kartoffel i skiver i et ovnfast fad.
Pensl med olivenolie. Sæt fadet i en 210 grader C varm ovn i 10 minutter. Reducer varmen til 175 grader C i ca. 60 minutter. Tag køllen ud af fadet og lad den hvile i 20 minutter, inden servering. Til chutneyen. Skær peberfrugt, løg, chili, mango i 1 cm. terninger. Knus hvidløget. Skær tomaterne i halve. kom grøntsagerne, frugten og resten af ingredienserne i en gryde. Bringes i kog og simrer i 20-25 minutter til væden er reduceret til det halve. Krydr med salt og peber. Skræl kartofler og kog dem i saltvand. Si kartoflerne og knus dem med en gaffel. Tilsæt olivenolie, hakkede sorte oliven, flåede tomater, peber og salt efter smag. Tilsæt basilikum lige inden servering. Skær og vask fennikel. Blancher i kogende vand i 1 minut, køl af i koldt løbende vand og si vandet væk. Smelt smørret med timian i en lille stegebakke. Tilsæt fennikel, grønsagsbouillon, salt og peber. Dæk med bagepapir og braiser i ovnen i 30-35 minutter. Server lammet på et fad med fenniklen. Juicen fra stegen og fenniklen koges sammen og hældes over fenniklen. Server kartofler ecrasees og chutneyen separate. |
|
Opskriften er vist 9487 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne