Kogt bov med karrysauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Indsendt : Red : |
|
|
Svinebov dækkes med kogende vand, tilsat 1 bouillonterning og 1/4 tsk. salt. Kogetid: ca. 1 time. Bovstykket kan også letsprænges. Kødet koges da i vand uden salt. Kødet skæres i skiver og anrettes med løse ris og karrysauce.
Karrysauce: Margarine og karry svitses sammen ca. 3 min. Løg og æble svitses med endnu 3 min. Melet drysses i. Suppen tilsættes. Saucen koges 5 min., sies, smages til og legeres med fløde lige før serveringen. |
|
Opskriften er vist 9969 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Janne og Åge - 2010-12-28 19:02:39 Denne ret kan vi kun anbefales! den smager især lækkert med gulerodssalat til! ;-) sumallen - 2010-12-28 19:00:57 det er en super god ret kan kun anbefales! -smager lækkert med gulerodssalat. ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne