Mørbrad i karry

Mørbrad i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Mørbrad i karry, billede 4 Mørbrad i karry, billede 1 Mørbrad i karry, billede 2 Mørbrad i karry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 mørbrader
 vand
1 bouillonterning
 
 Karrysauce:
25 g.margarine
1-2 tsk.karry
1 løg, hakket
1 æble, revet
2 spsk.hvedemel
 kogevand
 salt
1 dl.fløde
 
Opskrift:
To mørbrader dækkes med kogende vand, tilsat en bouillonterning eller salt. Mørbraderne koges sagte 20 minutter.

Karrysauce:
Margarine og karry svitses sammen ca. 3 min. Løg og æble svitses med endnu 3 min. Melet drysses i. 4 dl. kogevand/suppe tilsættes. Saucen koges 5 min., sies, smages til og legeres med fløde lige før serveringen.

Kødstykkerne skæres i skiver, der varmes i saucen.

Løse ris serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 65935 gange,
og udskrevet 1280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu