Mørbrad i karry
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
To mørbrader dækkes med kogende vand, tilsat en bouillonterning eller salt. Mørbraderne koges sagte 20 minutter.
Karrysauce: Margarine og karry svitses sammen ca. 3 min. Løg og æble svitses med endnu 3 min. Melet drysses i. 4 dl. kogevand/suppe tilsættes. Saucen koges 5 min., sies, smages til og legeres med fløde lige før serveringen. Kødstykkerne skæres i skiver, der varmes i saucen. Løse ris serveres til. |
|
Opskriften er vist 65935 gange,
og udskrevet 1280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne