Mørbrad som and
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraderne afpudses. Der skæres et dybt snit igennem mørbraderne på langs, og de bankes let med en knyttet hånd.
Æblebåde og svesker drysses med krydderier og lægges på den ene mørbrad, mens den anden mørbrad lægges over. Mørbraderne holdes sammen med kødnåle eller ufarvet bomuldsgarn. Mørbraderne brunes og lægges i smurt, ildfast fad. Bouillon og fløde tilsættes. Fadet stilles utildækket i ovn ved 175 gr i 1/2 time. Kødet tages op og skæres i skiver. Saucen jævnes, smages til med ribssaft og gelé og farves med kulør. Hvide kartofler og syrlig æblemos, med revet peberrod serveres til. |
|
Opskriften er vist 15959 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer David Gamdrup - 2005-01-01 01:01:01 Utrolig lækker ret, men stegen skal have lidt længere tid end beregnet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne