Gratinerede muslinger 03
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Indsendt : Red : |
|
|
Muslinger skal være lukkede, når man køber dem. De skrubbes godt, og lægges i koldt vand, til de skal koges. Muslingerne koges ca. 5 min., derefter skal alle muslingerne være åbne, ellers er de ikke gode.
De løsnes fra stolen, og strengen fjernes. Muslingerne lægges i et smurt gratinfad.
Margarine, løg og skinke svitses sammen, til det er gyldent, men ikke brunt, afbages med melet og spædes med mælk og vin. Saucen koges igennem og sies. Den smages til og kan evt. blandes med rejer eller champignoner. Saucen hældes over muslingerne. Revet ost kan drysses på eller serveres til. Retten gratineres ca. 20 min. ved 200 grader C til overfladen er gylden. Serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 17471 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jens Andersen - 2016-06-28 19:52:43 Brug smør istedet for margarine. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne