Koteletfisk indienne

Koteletfisk indienne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.koteletfisk
2 dl.Æblejuice
0.5 tsk.salt
 
 Karrysauce:
50 g.smør eller margarine
1-2 tsk.karry
1 finthakket løg
2 spsk.hvedemel
2 dl.fiskefond
1 dl.fløde
 Løskogte ris af 175 g ris
 
 
Opskrift:
De udskårne fiskestykker lægges i en smurt gryde eller ildfast fad, tilsættes æblejuice og salt og mørnes under låg i gryde 15 min., i ovn ved 170 gr ca. 25 min.

Fedtstof, karry og løg svitses sammen, afbages med melet og spædes med fiskefond og fløde. Ris serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 12909 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Nem at lave. Smager supergodt