Koteletfisk indienne
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk Indsendt : Red : |
|
|
De udskårne fiskestykker lægges i en smurt gryde eller ildfast fad, tilsættes æblejuice og salt og mørnes under låg i gryde 15 min., i ovn ved 170 gr ca. 25 min.
Fedtstof, karry og løg svitses sammen, afbages med melet og spædes med fiskefond og fløde. Ris serveres til. |
|
Opskriften er vist 12909 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lillian - 2005-01-01 01:01:01 Nem at lave. Smager supergodt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne