Karrysauce
Hovedingrediens : Krydderurter - Karry Indsendt : |
|
|
Margarine og karry svitses sammen ca. 3 min. Løg og æble svitses med endnu 3 min. Melet drysses i. Suppen tilsættes. Saucen koges 5 min., sies, smages til og legeres med fløde lige før serveringen.
|
|
Opskriften er vist 32995 gange,
og udskrevet 690 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer emmy - 2005-01-01 01:01:01 hvis karryen bliver svitset først skal man ikke bruge så meget karry |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne