Karrysauce

Karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Krydderurter - Karry

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.margarine
1-2 tsk.karry
1 hakket løg
1 revet æble
2 spsk.hvedemel
4 dl.lys suppe
 salt
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Margarine og karry svitses sammen ca. 3 min. Løg og æble svitses med endnu 3 min. Melet drysses i. Suppen tilsættes. Saucen koges 5 min., sies, smages til og legeres med fløde lige før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 32995 gange,
og udskrevet 690 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvis karryen bliver svitset først skal man ikke bruge så meget karry