Hyldebærsuppe
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bærklaserne skylles. De groveste stilke klippes bort, æblerne skæres i både.
Bær, æblebåde, vand og krydderier koges sagte under låg 20 minutter. Saften sies fra, koges op og sødes efter smag, koger 3-5 minutter, skummes evt. Ideal jævningen røres ud i 1 dl koldt vand og hældes i under omrøring. Suppen gives et opkog. Tips: Serveres med knuste tvebaker, ristede havregryn eller franskbrødsterninger, æblebåde eller melboller kogt med i suppen 3-5 minutter |
|
Opskriften er vist 286543 gange,
og udskrevet 7097 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (113 stemmer) |
|
Kommentarer Peter H. - 2018-08-25 15:51:27 Syntes det er en super dejlig suppe, lige en lille ting jeg syntes at der i opskriften skal skrive at der skal jævnes kartoffel mel, der er stor forskel om den jævnes med kartoffelmel eller maizena mel :) anni - 2016-08-29 11:43:21 kan den fryses, eller kan den gemmes på flasker med lidt atamon i, til senere brug. anonym - 2016-08-28 18:14:04 Må det fryses? De kræsne drenges mor - 2014-10-09 19:53:35 Den er fantastisk! Selv de skeptiske og ellers kræsne unger skulle have to portioner! Den smager lidt af jul og sød hygge! stella - 2013-05-16 14:09:16 prøv også at komme kold rismelsgrød i det er bare nams Lisa - 2012-10-04 22:12:41 Jævning af kartoffelmel måske? pjuske - 2011-02-15 18:09:37 Det smager dejligt, men kog ALDRIG melboller, så er det hele ødelagt Evin - 2011-02-15 17:41:27 Smager også rigtig godt med sago gryn og pære. Pærene kan ikke koge ud, så de er kun bløde. Tania - 2010-09-28 14:16:41 Jeg tænker altid på min farmor ved denne suppe.. Jeg ligger med halsbetændelse og nu er det tid til hyldsbærsuppe,så jeg kan blive rask. Ambrosius - 2009-09-18 14:06:25 Jeg laver den altid, med kun Hyldebære, sukker, kanel og nelliker - så smager den af rigtig efterår, og som varmen kommer op igennem tæerne, kan man mærke at JULEN nærmer sig - Mums. Anne-Lise - 2009-09-07 10:15:31 Prøv også hyldebærsuppen med en klat kold risengrød. Uhm.. det smager også godt. anonym - 2007-11-05 18:27:22 mmh den er bare god!! :p Rasmus - 2007-09-11 08:47:45 Hyldebærsuppe med hvide boller i Anni Thy - 2005-01-01 01:01:01 Smager også rigtig lækkert med fløjelsgrød til: 1 æg piskes i en gang rismelsgrød, hvorefter der tilsættes rasp. Det er en af mine livretter. Sulle - 2005-01-01 01:01:01 Lavede kun suppen af vand, hyldebær, sukker og æbler og den blev super god :o) Elli Brandt - 2005-01-01 01:01:01 Tilbehør: rester af kold risengrød fra dagen før. Mødet med den varme hyldebærsuppe - himmelsk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne