Kråsesuppe
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræindmad Indsendt : Red : |
|
|
De rengjorte kråser, på nær hjerte og lever dækkes med kogende vand og koges med krydderier og suppevisk ca. 1 1/2 time. Urter, hjerte og lever koges med 1/2 time til sidst. Suppen sies fra. Æblebåde og svesker koges knapt møre i suppen. Suppen smages til sursødt. Melboller og ituskårne urter varmes i suppen, der serveres med kråserne til.
|
|
Opskriften er vist 42671 gange,
og udskrevet 984 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2021-01-26 09:23:55 Har købt 500 g kyllingekråser. Hvor mange skal man bruge i denne opskrift? flsmoeller - 2017-12-05 22:37:28 Som andre gamle egnsretter er Kråsesuppe forskellig fra egn til egn, nogle ting går igen, Skroget fra and el.Gås, vinger, hjerte, kråse, Urter, Svedsker, Melboller, smagt til med salt, peber, sukker og eddike. Fornylig så jeg i morgen T.V. gule ærter. igen er det forskellig fra egn til egn, ikke en grød som blev vist på tv. til orientering er jeg 80 år og født og opvokset i Hotel og Restaurationsbranchen, jeg har i mit virke arbejdet over det meste af landet. anonym - 2016-05-11 22:48:04 Den er supper god anonym - 2016-05-05 15:25:18 Den er supper god Johannesen - 2015-12-10 13:28:21 Der skal ris og svesker i. Ikke melboller. Anette Licht - Larsen - 2014-11-20 18:25:32 Hej Jeg har prøvet jeres kråsesuppe, men syntes ikke den var helt god. Der skal ikke melboller i suppen. Den skal jævnes med en smørbolle. Min mormor der er 95 år har altid lavet den fra jeg var barn, men kan ikke lave den mere pga. sin alder. Hun har smagt den her hos os og blev glad, men sagde at der ikke skal melboller i. Med venlig hilsen Anette L. Larsen anonym - 2009-10-21 17:50:00 Min mor serverede også "vandris" til.- For 70 år siden! Ris koges i vand sammen med rosiner,til vandet er fordampet. Fordeles og sammenpresses i små portionsskåle og serveres som koldt tilbehør. joeson - 2005-01-01 01:01:01 Denne kråsesuppe...er alletiders med gåsekråser, de er også tilpas store. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne