Karrysuppe
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Nem karrysuppe opskriftHvad smager bedre end en lækker og cremet hjemmelavet karrysuppe med fløde? Med denne opskrift på karrysuppe får du det bedste af det bedste på simpleste vis. Retten indeholder hverken kød eller skaldyr, som typisk er en fast del af mange varianter. Nyd en lækker karrysuppe på en kold efterårsdag og server den gerne med et friskbagt flute eller en omgang ris med rosiner til.Hvor stammer den gullige suppe fra?Karry er et krydderi, som indgår i mange retter verden over, herunder den populære karrysuppe, som findes i forskellige varianter. Det kærkommen gule krydderi stammer oprindeligt fra Indien, men er også særlig udbredt i det thailandske og malaysiske køkken. Selve karryen er en blanding af krydderier, herunder gurkemeje, kardemomme, spidskommen, kanel, peber, muskatnød, hvidløg og nelliker. Der indgår typisk 10 forskellige slags krydderier i karry - nogle gange helt op mod 20. Der findes både milde og stærkere udgaver af karry, så du kan sagtens lave en børnevenlig udgave.Enkel karrysuppe - kalorierDenne opskrift indeholder kun 86 kcal pr. 100 gram, hvilket gør det til en kalorielet spise. Dette skyldes blandt andet det minimale indhold af ingredienser. Ønsker du at skære flere kalorier fra, kan du minimere indholdet af fløde. |
Opskriften er vist 138647 gange,
og udskrevet 2250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (51 stemmer) |
|
Kommentarer pia oesten - 2013-01-31 06:12:15 Jeg kogte en kylling til bouillon,nu jeg alligevel havde tid lyst oglejlighed til det, skar den i stykker og brugte den i suppen,mums den er altsaa bare god den suppe,lidt mere karry ,laekkert . henriette - 2012-01-07 14:39:56 den er mega god-_- |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne