Høne à la Arnhem
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : Red : |
|
|
Hønen koges som sædvanlig og skæres i passende stykker.
Risene koges løse i suppe 12 min. over svag varme, 12 min. uden varme, men hele tiden dækket af tætsluttende låg. Fedtstof og karry svitses sammen 2 min. Hakket løg og revet æble tilsættes. Melet kommes i, og der spædes med suppen. Saucen koges ind 5 min., sies og hældes varm over hønsekødet, der garneres med ananasringe, indbagt i beignetdej. Ringene afdryppes godt, dyppes i tyk pandekage- eller beignetdej og koges umiddelbart efter i varm olie, til de er lysebrune. De afdryppes på fedtsugende papir og kan koges i forvejen, men varmes da i ovnen, til de er sprøde. Risene serveres til. |
|
Opskriften er vist 8140 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne