Engelske korteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koteletterne bankes let med en knyttet hånd. De brunes hurtigt i fedtstof på panden og lægges i et ildfast fad.
Panden koges af med bouillon og krydderier til skysauce, der jævnes med udrørt meljævning. Rå, revne æbler blandes i saucen sammen med citronsaft og koger et øjeblik deri, til det er jævnt og tykt. Æblesaucen fordeles på koteletterne. Retten stilles i ovnen uden låg 40 minutter ved 200 grader C alm. ovn. Hertil serveres Pommes frites, grønne ærter og flødepeberrod. |
|
Opskriften er vist 87638 gange,
og udskrevet 1016 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (31 stemmer) |
|
Kommentarer AM - 2016-01-22 08:58:18 Hvad har du kommet i tomaten? Per - 2009-09-12 11:53:58 For syns skyld har vi serveret flødepeberroden i en halv udhulet tomat. Mosegaard Skovbrug - 2009-06-12 08:40:55 Synes godt retten kan kombines med løg og lidt mere citron Løse ris er et godt tilbehør Mille og Melissa - 2005-01-01 01:01:01 ekstrem god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne