Krydderfedt
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefedt Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
1/2 kg hakket svinefedt steges/koges med et hakket løg, æble skåret i tern, timian gerne frisk men tørret kan bruges og salt.
Steg/kog til løg og æbler er godt gyldne.
Fedtet sigtes og stilles på køl til det stivner, gerne næste dag. Løg og æbler kasseres. Pynt med lidt ristet løg på toppen og evt. timiankviste. |
|
Opskriften er vist 41090 gange,
og udskrevet 895 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (26 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-12-13 06:01:07 dejligt nemt jtp - 2012-05-02 03:33:51 der er ikke svinekød i krydderfedt men fedt fra en gris Slagteren - 2008-03-08 12:24:56 Småkoges til løgringene er gyldenbrune. Hældes derefter i mindre forme og stilles til afkøling, under afkølingen skal det stå i fred ellers kan fedtet finde på at gryne, Når det er afkølet sættes det i køleskab. anonym - 2005-01-01 01:01:01 - hvorlænge skal det varmes og hvad gør man bagefter. anonym - 2005-01-01 01:01:01 1 skive mørkt rugbrød runder smagen under afsmeltningen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne