Glaserede leverpostejtoppe

Glaserede leverpostejtoppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverfranskbrød
1 æble
20 g.smør
100 g.leverpostej
0.5 dl.fløde
4 svesker
3 dl.sky
 
Opskrift:
Franskbrødet stikkes ud i runde skiver. Æblet skrælles, kernehuset bores ud, hvorefter æblet skæres i 4 tykke ringe. De stikkes ud med samme form som brødskiverne og koges i lidt sukkervand med citron for ikke at blive mørke, afkøles og lægges på den smurte brødskive. Leverpostejen røres med fløde og sprøjtes i en top på æbleringen. Toppen pyntes med en udblødt sveske. Anretningen glaseres.

Glasering:
Man bruger ofte at glasere æg, koteletter, steg, tunge m.m. Skyen skal være kold, men ikke stiv. Den dryppes på med en spiseske. Når et lag er stivnet, dryppes et nyt på.





karakterer:
Opskriften er vist 11617 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu