Glaserede leverpostejtoppe
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Franskbrødet stikkes ud i runde skiver. Æblet skrælles, kernehuset bores ud, hvorefter æblet skæres i 4 tykke ringe. De stikkes ud med samme form som brødskiverne og koges i lidt sukkervand med citron for ikke at blive mørke, afkøles og lægges på den smurte brødskive. Leverpostejen røres med fløde og sprøjtes i en top på æbleringen. Toppen pyntes med en udblødt sveske. Anretningen glaseres.
Glasering: Man bruger ofte at glasere æg, koteletter, steg, tunge m.m. Skyen skal være kold, men ikke stiv. Den dryppes på med en spiseske. Når et lag er stivnet, dryppes et nyt på. |
|
Opskriften er vist 11614 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne