Kalvekoteletter i sky
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Kalvefileten deles på langs og skæres derefter i 8 små koteletter, der bankes, brunes i fedtstof, krydres og steges.
Den varme suppe tilsættes husblas, klares og sies, hvorefter 8 platikbægre dækkes i bunden med 1 spsk. suppe. Når dette er stift, lægges halve grønne druer og appelsinbåde skåret i små trekanter på som pynt. Sky hældes over til at fæstne pynten. Derefter lægges en kotelet i hver form, der fyldes med sky. Når skyen er stivnet, vendes den af formen og anrettes på et fad med frugtsalat. |
|
Opskriften er vist 8327 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne