Sprængt, tørret lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Revet skal af citronen blandes godt med krydderierne.
Saften af citronen gnides godt ind i kødet, og bagefter gnides krydderiblandingen også godt ind i.
Læg kødet i et fad, dæk det til og sæt det på køl i fire dage.
Vend klumpen hver dag, men lad den væde, der trækker ud, blive i skålen. Efter fire døgn tørres saltet af, og nu er kødet fint at spise i tynde skiver, for eksempel med en kartoffelsalat |
|
Opskriften er vist 10657 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne