Waldorf salat
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mayonnaisen smages til med citronsaft og blandes med piskefløde pisket til flødeskum.
Vaskede æbler og selleri skæres i terninger, blandes med med grofthakkede valnødder, halverede vindruer og mayonnaisen. Gem lidt hele valnødder og vindruer til pynt. |
|
Opskriften er vist 166047 gange,
og udskrevet 7614 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (51 stemmer) |
|
Kommentarer Anders - 2010-12-20 16:59:21 Der mangler salt i opskriften? Og ja, pas på med for meget mayonaise, det stjæler smagen :) anonym - 2009-12-24 12:59:29 Æv synes kun den smagte af mayonaise - fortryder jeg ikke brugte cremefraich Lena - 2008-08-05 19:24:19 Jeg har skiftet mayonaise og fløde ud med 100 gr. græsk yoghurt. Det bliver lækkert og man behøver ikke passe på hvor meget man spiser David - 2005-01-01 01:01:01 Lækkert. Kan sagtens laves uden druer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne