Dansk sildesalat
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Det hele køres gennem kødmaskinen og smages til med krydderierne. Lad salaten stå og trække nogle timer og smag den så til igen. Denne salat kan laves i god tid og nedfryses.
|
|
Opskriften er vist 23523 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer moar - 2005-01-01 01:01:01 nam nam det skal prøves skatter !!!!! elsker det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne