Lammepate
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Løget hakkes fint og røres med farsen og hvidvin.
Enebær knuses i en morter og tilsættes sammen ed rosmarin, husblaspulver, salt og peber.
husblasblade udblødes 5 min. i koldt vand inden de røres i farsen.
Champignon hakkes groft og svitses på en tør pande. Champignon røres i farsen. Farsen kommes i en porcelænsform eller aluform. Folie lægges over. Stilles i ovnen 1 time ved 175 grader. Pateen afkøles under let pres, så den bliver mere skærefast. Serveres med flutes, små saltagurker og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 29033 gange,
og udskrevet 490 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne