Lammepate

Lammepate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
750 g.fårefars
1.5 dl.hvidvin
10 enebær
1 tsk.rosmarin
1 tsk.Husblas, pulver eller 2 blade
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
Opskrift:
Løget hakkes fint og røres med farsen og hvidvin. Enebær knuses i en morter og tilsættes sammen ed rosmarin, husblaspulver, salt og peber. husblasblade udblødes 5 min. i koldt vand inden de røres i farsen.

Champignon hakkes groft og svitses på en tør pande. Champignon røres i farsen.

Farsen kommes i en porcelænsform eller aluform. Folie lægges over.

Stilles i ovnen 1 time ved 175 grader.

Pateen afkøles under let pres, så den bliver mere skærefast.

Serveres med flutes, små saltagurker og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 29033 gange,
og udskrevet 490 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu