Sild på is

Sild på is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 marinerede spegesild
2 løg
2 syltede rødbeder
2 æbler
0.25 selleri
2 bdt.persille
4 spsk.kapers
50-100 g.smør
500 g.bagte kartofler
 
Opskrift:
Sildene rengøres, udvandes og skæres i fileter, hvorefter de marineres 24 timer. Man kan fylde en sandkageform med vand, der fryses ca. 12 timer. Formen dyppes et sekund i kogende vand. Isblokken vendes ud på en serviet på et fad. Man kan også lægge isterninger på servietten. Sildefileterne lægges hen over isen. I kanten stilles skåle med rå, hakkede løg, syltede, hakkede rødbeder, rå æble- og selleriterninger (dryppet med citronsaft, så de ikke bliver mørke), samt hakket persille, kapers og smør. Til denne anretning serveres bagte kartofler eller små, kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 14644 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu