Æbler i æblegele
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Halve, skrællede æbler uden kernehus koges møre i vand med sukker og citronsaft. Æblerne lægges i en randform.
6 blade husblas udblødes i koldt vand og smeltes i den varme sukkerlage. Den sies og blandes med æblejuice, til der er 1/2 liter i alt. Gelésaften smages til med vaniljesukker og hældes over æblerne. Når geleen er stivnet, dyppes formen et sekund i kogende vand. Randen vendes ud. Lidt cremesauce, evt. blandet med et par spiseskefulde flødeskum hældes i midten. Resten af cremesaucen serveres til. Vanilje cremesauce: Cremepulver, sukker og lidt af mælken røres til en jævning. Æg eller æggeblommer tilsættes. Resten af mælken bringes i kog. Jævningen hældes i under omrøring, og det hele gives et opkog. Cremen afkøles i ro og piskes igennem før brugen. |
|
Opskriften er vist 12118 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne