Is-punch
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin Indsendt : Red : |
|
|
Vand, sukker og citronskal koges 5 min., skummes. Citronskallen fjernes. Citronsaften røres i. Massen fryses 2 timer med jævnlig omrøring.
Vinen røres i. Massen fryses atter 3 timer med omrøring hver time. Kort før serveringen blandes flødeskummet i og lige før ophældningen røres arrak i. Punchen serveres i kander til forloren skildpadde eller som læskedrik. Til børn bruges æblejuice, og apollinaris piskes i til sidst. Sorbet som is-punch, men der tilsættes en stiftpisket, letsødet æggehvide i stedet for flødeskum. |
|
Opskriften er vist 12300 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-02-14 22:01:51 Arrak er det samme som Raki. En simpel type spiritus på OMK. 40 - 50%VOL som ofte bruges i punch, Den bliver uklar når den blandes med vand. bager - 2005-01-01 01:01:01 hvad er arrak? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne