Æble-pletter
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Dejen røres sammen som en pandekagedej. Den bages i en smurt pletpande eller spejlægs-pande. Der hældes kun lidt dej i fordybningerne. En rå æblering lægges på og dækkes med dej, før pletterne vendes og bages lysebrune på begge sider. De serveres varme med sukker og vaniljesukker eller kanel, sirup eller syltetøj.
|
|
Opskriften er vist 15574 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (108 stemmer) |
|
Kommentarer Jannie - 2007-11-15 19:08:01 De er fra Holland, man spiser dem til jul |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne