Pandekager med æblefyld
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skylles, skrælles og deles. Blomst, stilk og kernehus skæres bort. Æblerne skæres i terninger, der ristes nogle få minutter i smeltet smør. Sukker, korender, nødder og rom tilsættes.
Fyldes fordeles på 10-12 pandekager, der rulles sammen om fyldet og lægges i ildfast, smurt fad. 10 min. før serveringen dryppes smeltet smør på, og pandekagerne varmes i forvarmet ovn 10 min. ved 200 gr. Tips: Pandekagerne kan flamberes. |
|
Opskriften er vist 19592 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det ser spændende ud så det prøver jeg Jill |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne