Æble-sneboller

Æble-sneboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.mælk
65 g.margarine
125 g.mel
4 æg
0.5 tsk.kardemomme
0.25 tsk.bagepulver
 rå æblestykker
 Palmin, raffinol eller olie til bagningen
 
 Pynt:
2-3 spsk.flormelis
1 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Mælk og margarine bringes i kog. Melet tilsættes på en gang, og dejen piskes hurtigt sammen. De sammenpiskede æg røres i lidt efter lidt. Til sidst tilsættes kardemomme og bagepulver. Rå æblestykker blandes i dejen. Fedtstoffet varmes til 185 gr. En ske varmes deri. Dejen formes med skeen til en bolle, der med en anden ske skubbes ned i fedt gryden. Bollerne hæver straks op og bliver lysebrune. De vendes og koges lysebrune på begge sider. Bollerne lægges til afdrypning på fedtsugende papir, drysses med sigtet flormelis og vaniljesukker og serveres varme.





karakterer:
Opskriften er vist 10103 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-10-31 10:38:21
de er bare gode