Æble-sneboller
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Mælk og margarine bringes i kog. Melet tilsættes på en gang, og dejen piskes hurtigt sammen. De sammenpiskede æg røres i lidt efter lidt. Til sidst tilsættes kardemomme og bagepulver. Rå æblestykker blandes i dejen. Fedtstoffet varmes til 185 gr. En ske varmes deri. Dejen formes med skeen til en bolle, der med en anden ske skubbes ned i fedt gryden. Bollerne hæver straks op og bliver lysebrune. De vendes og koges lysebrune på begge sider. Bollerne lægges til afdrypning på fedtsugende papir, drysses med sigtet flormelis og vaniljesukker og serveres varme.
|
|
Opskriften er vist 10102 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-10-31 10:38:21 de er bare gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne