Omelet med æbler

Omelet med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 æbler
50-75 g.smør
 
 Omeletdej:
4 æg
1 knsp.salt
1 tsk.sukker
4 spsk. vand
 
 Pynt:
 sukker
 
Opskrift:
Æblerne skylles, deles og skæres i terninger uden kernehus. Æbleterningerne steges sagte i smør på panden, til de er gyldne og halvmøre. Omeletdejen piskes sammen og hældes over. Omeletten stivnes over svag varme, mens man stikker i dejen her og der med en paletkniv, så den bløde dej kan løbe i bund og blive bagt. Panden rystes hurtigt frem og tilbage, så omeletten skubbes løs. Når undersiden er lysebrun og sammenhængende og overfladen næsten stivnet, lader man forsigtigt halvdelen af omeletten glide over på et varmt fad. Æbleterningerne lægges på, og den anden halvdel af omeletten foldes over med paletkniven. Den drysses med sukker før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 14170 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu