Omelet med æbler
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Æblerne skylles, deles og skæres i terninger uden kernehus. Æbleterningerne steges sagte i smør på panden, til de er gyldne og halvmøre. Omeletdejen piskes sammen og hældes over. Omeletten stivnes over svag varme, mens man stikker i dejen her og der med en paletkniv, så den bløde dej kan løbe i bund og blive bagt. Panden rystes hurtigt frem og tilbage, så omeletten skubbes løs. Når undersiden er lysebrun og sammenhængende og overfladen næsten stivnet, lader man forsigtigt halvdelen af omeletten glide over på et varmt fad. Æbleterningerne lægges på, og den anden halvdel af omeletten foldes over med paletkniven. Den drysses med sukker før serveringen.
|
|
Opskriften er vist 14170 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne