Æblebeignet
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Højtid: Mortens aften Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 68918 gange,
og udskrevet 915 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Britta - 2020-10-21 16:39:15 Kan de fryses Lisa Lynge - 2019-12-10 22:54:23 Kan de komme i fryseren anonym - 2015-11-27 16:48:24 1 spsk. øl er alt, alt for lidt. Det meste af væden i dejen bør være øl. En julehvidtøl kan mange gange være en rigtig god smagsgiver. Ellers en almindelig pilsner. :-) God Jul 2015! John - 2015-01-19 18:05:47 Det er slet ikke nødvendigt at skrælle æblerne. - Der meget smag i, og lige under, skrællen. :-) zorana - 2014-08-13 15:02:11 smager godt :) men de smager bedre hvis der kommer kanel i :) anonym - 2012-04-08 22:35:53 Mums siger jeg er du singel<3 <3 Tessa - 2011-10-01 09:53:37 Retten bliver spist i Nederlandene til nytårsaften og hedder "appelflappen" asta - 2010-10-04 19:21:58 vi har lavet dem i hjemkundskab (jeg elskede dem!) og de var sjove at lave :) Mic.. - 2009-10-19 17:33:18 jeg prøvede opskriften, den er super lækker, ingen minusser! Per - 2008-11-03 22:36:41 De smager godt, men de bliver desværre hurtigt bløde Køge - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har prøvet denne opskrift selv, og de er bare gode. Smager godt alene, men kan også smage godt til is eller noget frugt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne