Karamel æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne vaskes, skrælles og halveres. Kernehuset fjernes. Sukkeret smeltes til lysebrun karamel i en tykbundet gryde. Gryden fjernes fra ilden. 1/4 liter kogende vand røres forsigtigt i. Æblerne koges knapt møre i karamelsaucen og stilles til afkøling i denne. De kan serveres med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 16128 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-18 00:34:44 Hvornår skal vanillen i? I karamelsovsen eller i flødeskummet ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne