Stegte æbler på en anden måde
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skylles, skrælles og deles. Kernehus, blomst og stilk skæres fra. Æblerne snittes i tynde både. Halvdelen lægges i et ildfast, smurt fad, drysses med rosinerne og halvdelen af farinen, mandlerne og raspen. Resten af æblerne lægges over og dækkes med resten af sukkeret, mandlerne og raspen. Smørret fordeles på overfladen. Bagetid: ca. 1 time ved 175 gr. Serveres lunkne med flødeskum, smagt til med vanille.
|
|
Opskriften er vist 11718 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne