Karamel-æblekage

Karamel-æblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.sukker
2 dl.vand
1-2 spsk.smør
750 g.æbler
100 g.hindbærsyltetøj
100 g.rasp
50 g.smør
 
 Pynt:
2 dl.piskefløde
1 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Æblerne skylles, skrælles og deles. Kernehus, blomst og stilk skæres fra. Sukkeret smeltes til karamel i en gryde. Vand, smør og æbler tilsættes. Æblerne koges næsten møre under låg. I et ildfast, smurt fad lægges halvdelen af æblerne. Hindbærsyltetøjet hældes over og drysses med halvdelen af raspen. Resten af æblemosen lægges på og drysses med rasp. Smørklatter anbringes her og der.

Bagetid:
1/2 time ved 200 gr. Desserten serveres lunken med flødeskum, smagt til med vaniljesukker.





karakterer:
Opskriften er vist 18553 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu