Fynsk æblekage

Fynsk æblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.æbler
0.25 kopsukker
0.25 koprugbrøds-drys
0.5 koprasp
0.5 kopfarin
50 g.smør
2.5 dl.piskefløde
1 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Æblerne skylles, rives groft på råkostjernet og blandes med sukker.

Rugbrøds-drys, rasp og farin blandes godt og lægges lagvis med æbleraspen i et ildfast, smurt fad.
Nederst og øverst lægges brød. Smørklatter anbringes her og der.

Bagetid:
1 time ved 185 gr.

Æblekagen serveres varm med flødeskum, smagt til med vaniljesukker.





karakterer:
Opskriften er vist 29872 gange,
og udskrevet 552 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu