Fynsk æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skylles, rives groft på råkostjernet og blandes med sukker.
Rugbrøds-drys, rasp og farin blandes godt og lægges lagvis med æbleraspen i et ildfast, smurt fad. Nederst og øverst lægges brød. Smørklatter anbringes her og der. Bagetid: 1 time ved 185 gr. Æblekagen serveres varm med flødeskum, smagt til med vaniljesukker. |
|
Opskriften er vist 29872 gange,
og udskrevet 552 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne