Bagt gammeldags æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 215269 gange,
og udskrevet 3370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (61 stemmer) |
|
Kommentarer Emilie - 2012-10-11 16:50:18 Mmmmmmm.... Den er bare lækker anonym - 2010-09-29 23:47:00 er det alm. rasp eller æblekagerasp man bruger karin - 2009-11-11 15:06:04 denne her smager bedst kold lige lagt sammen lagvis med den sprøde rasp, så det knaser når man spiser den og til sidst flødeskum på Marianne Rasmussen - 2009-09-28 11:08:57 Jo da jeg bagte den så kom jeg i kanel også. Vi kan bare så godt li den her, den er også god med råcreme til. nurije - 2008-09-26 16:23:39 - Den her æblekage smager bare godt ' jeg havde lavet den til min lillesøster´s fødselsdag .. og hun kunne også godt lide den :I hun var meget glad for den , og fordi jeg skrev hendes navn på kages og hvor mange år hun blev .. sofie - 2007-12-13 15:29:42 den ser lækker ud mumu - 2007-08-19 16:46:20 den smager godt men ved ik hvad den mangler jeg kan ik finde ud af det Per - 2005-01-01 01:01:01 Brugte en springform på 27 cm. og der kunne kun blive til 1 lag æblemos, men kagen smagte ganske glimrende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne