Dansk æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 262745 gange,
og udskrevet 5709 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (186 stemmer) |
|
Kommentarer Poul-Erik Hansen - 2015-12-22 17:03:33 Jeg kan ikke se hvor lang tid æblerne skal koge ? Jeg kan heller ikke se om sukkeret skal tilsættes UNDER kogeprocessen, eller først bagefter ? Jeg syntes at opskriften fremstår en smule mangelfuld. vipsen - 2013-10-16 10:08:05 Om man bytter raspen ud med knuste makroner, bliver æblekagen ekstra god Gerda Marie Bak - 2013-10-14 17:39:36 Jeg kommer kanel i raspen efter smørristningen det smager godt til æblerne Mette Bøtter - 2011-11-05 13:39:28 Skal vandet man koger æblerne i hældes fra, eller er det en del af mosen? Liv - 2011-04-11 08:18:11 Resultatet af denne opskrift er rigtig lækkert!! :) Dog kunne selve udførslen af opskriften godt være præciseret noget mere. Lena - 2010-10-27 13:46:05 Hvor længe kan kagen holde sig - både før og efter servering? Lone - 2010-07-28 21:26:41 ja knuste makroner og et fint drys kanel mellem lagene smager fantastisk Katja - 2010-04-03 13:56:09 Dejlig opskrift... --- Til dem der spør - æblerne skal koges til de er møre, og derefter moses. Katrine - 2010-03-18 14:51:18 Hvor lang tid skal æblerne koge?? Daniel - 2009-09-09 16:20:28 muns den æblekage smager så godt en riigtig god andbefaling til en nem og lækker desert MiLL3 - 2009-03-08 10:46:59 jeg forstår ikke: hvor langtid skal æblerne koge? &'efter kogningen skal æblerne så moses? anonym - 2009-02-11 10:29:13 Hvor lang tid tager den? else.hansen - 2008-08-20 16:06:09 til ikke mesterkok ingen vand eller meget lidt ca ½ dl anonym - 2008-08-19 14:01:55 af hensyn til dem der ikke er mesterkok, må der gerne skrives hvor meget vand "lidt" er... for mig er lidt en halv liter. og det er for meget. skidt opskrift. Maria-Chenet - 2008-03-07 18:42:57 Fabelagtig opskrift, min kæreste kan slet ikke få nok af denne æblekage Veronika fro Tyskland - 2007-12-04 13:59:08 War 1966 in Kopenhagen und habe mich an den Kuchen erinnert und nun auch das Rezept gefunden, vielen Dank. Sarah - 2007-09-18 16:55:45 Mums ligesom min mormor lavede den... mums mums Rita Nellemann - 2007-07-31 10:37:13 dejligt at der stadig er smag for de gamle opskrifter aase - 2007-03-23 21:43:58 Utrolig lækker - makroner imellem lagene kan virkelig anbefales Helle - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at erstatte kageraspen med sukkerristet havregryn - mums!. Philip - 2005-01-01 01:01:01 Prøv evt. med lidt knuste makroner imellem lagene Mema : ) - 2005-01-01 01:01:01 Mmm.. Det lyder rigtig lækkert.. Glæder vi os til at smage : ) Mig - 2005-01-01 01:01:01 jeg elsker æblekage fordi det er blødt og så knaser det rigtig dejligt...hihi... og så kan jeg godt lide cremen... CM - 2005-01-01 01:01:01 Mums det er den ENeste Æble kage men kan sige YOUMY til!!!;-D Maria - 2005-01-01 01:01:01 Den æblekage er også god hvis man river æblerne i stedt for |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne