Bagte æbler med abrikos
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne halveres og koges møre i vand med sukker og afkøles. Abrikosmos fyldes i hulrummet, hvor kernehuset har siddet. Æblerne stilles i et ildfast, smurt fad. Æggeblommer og sukker røres godt. Rasp og fløde blandes i. Æggehviderne piskes stive med bagepulveret og blandes i med let hånd. Dejen hældes over æblerne. Bagetid: 1/2 time ved 200 gr. Letsødet flødeskum, smagt til med vaniljesukker serveres til.
|
|
Opskriften er vist 13160 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne