Creme-æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skylles, skrælles og halveres. Blomst, stilk og kernehus fjernes. Æblerne koges møre i vand med sukker og afkøles.
Ribsgelé fyldes i hulrummet, hvor kernehuset har siddet. Æblerne lægges i et ildfast, smurt gratinfad med den buede side op. Fløden koges. Æggeblommer, sukker og cremepulver røres sammen. Den kogende fløde dryppes i. Cremen hældes tilbage i gryden og gives et opkog. De stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i. Cremen hældes over æblerne. Bagetid: 1/2 time ved 175 gr. Den serveres varm med flødeskum, smagt til med Vanille. |
|
Opskriften er vist 24169 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne