Creme-æblekage

Creme-æblekage , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 æbler
2 dl.vand
4 spsk.sukker
 ribsgelé
 
 Creme:
2.5 dl.fløde
2 æg, delte
3 spsk.sukker
2 tsk.cremepulver
2 dl.piskefløde, pisket til flødeskum
1 tsk.vanille
 
Opskrift:
Æblerne skylles, skrælles og halveres. Blomst, stilk og kernehus fjernes. Æblerne koges møre i vand med sukker og afkøles.
Ribsgelé fyldes i hulrummet, hvor kernehuset har siddet.

Æblerne lægges i et ildfast, smurt gratinfad med den buede side op. Fløden koges. Æggeblommer, sukker og cremepulver røres sammen. Den kogende fløde dryppes i. Cremen hældes tilbage i gryden og gives et opkog. De stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i. Cremen hældes over æblerne.

Bagetid:
1/2 time ved 175 gr. Den serveres varm med flødeskum, smagt til med Vanille.





karakterer:
Opskriften er vist 24169 gange,
og udskrevet 304 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu