Æble-pindsvin
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Skoldede, smuttede mandler flækkes og snittes på langs i smalle strimler, der ristes på tør pande, til de er gyldne. Æblerne lægges med den buede side op. Overhældes med den smeltede chokolade. Mandlerne stikkes i. Serveres med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 12542 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne