Æbler Mariette
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Halve, skrællede æbler uden kernehus koges i vand, sukker og citronsaft, til de er møre. Kogte, afskallede kastanjer males gennem kødmaskinen. Pureen smages til med sukker og røres blød med fløde. Den sprøjtes ud i 8 ringe, hvorpå æblerne anbringes med hulrummet op. Her lægges 1 tsk. tyk abrikossauce. Resten serveres til, evt. blandet med lidt flødeskum.
Abrikossauce: De skyllede abrikoser udblødes 1 døgn i kogt, koldt vand, koges sagte 5-10 min. under låg og pureres. Pureen koges op med sukker, smages til med vaniljesukker og kan evt. jævnes med ganske lidt udrørt Ideal jævning, hvis den er for tynd. Den serveres varm eller kold. |
|
Opskriften er vist 7077 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne