Dybstegte rejer med kokos
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Japan Indsendt : |
|
|
Rejerne fordeles på 8 spyd
Dej: Ægget piskes luftigt. Mel, kokosmel og vand røres i. Dyp spydene i dejen. Varm fritureolien op i en lille gryde f.eks en lille kasserolle. Der skal være 5-6 cm olie. Check om olien er varm med et lille stykke franskbrød. Bliver det gyldent på 1-2 min., er olien tilpas varm. Spydene stilles på skrå ned i olien, så den øverste del af spydet stikker op over grydens kant. Steges 2-3 min. |
|
Opskriften er vist 23837 gange,
og udskrevet 515 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Mille - 2012-01-22 15:03:16 En der har en god opskrift på en pina colada sovs? anonym - 2008-07-25 05:18:23 jeg elsker dem med pina colada sovs anonym - 2005-01-01 01:01:01 lærer hansen: i skolekøkken med 10 årige. Festligt og velsmagende. anonym - 2005-01-01 01:01:01 sprød, lækker, uhm karoline - 2005-01-01 01:01:01 den lyder da ret fed men det der med kokos ved jeg ikke helt endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne