Æbler i creme 1

Æbler i creme 1 , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kompot:
4 storeæbler
1 spsk.citronsaft
2 dl.vand
4 spsk.sukker
1 dl.sherry
 
 Creme:
2 dl.fløde
2 æggeblommer
1 spsk.sukker
1 tsk.vaniljesukker
1 dl.piskefløde, pisket til skum
 
 Pynt:
50 g.marcipan
2 spsk.flormelis
 ribsgelé
 
Opskrift:
Æblerne skylles. Kernehuset bores ud. Æblerne skrælles og pensles med citronsaft, så de ikke bliver mørke. Vand, sukker og vin bringes i kog. Æblerne koges møre heri og afkøles. Fløde, æggeblommer og sukker varmes under stadig omrøring, til det begynder at blive jævnt, men det må ikke koge. Cremen smages til med vaniljesukker, afkøles og blandes med flødeskum. Æblerne stilles i cremen. Marcipanen æltes med flormelis, rulles ud og stikkes ud i takkede kager, der formes til kræmmerhuse og stikkes i æblerne. Lidt ribsgelé lægges i kræmmerhuset som pynt.





karakterer:
Opskriften er vist 8779 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu