Æbler i creme 1
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skylles. Kernehuset bores ud. Æblerne skrælles og pensles med citronsaft, så de ikke bliver mørke. Vand, sukker og vin bringes i kog. Æblerne koges møre heri og afkøles. Fløde, æggeblommer og sukker varmes under stadig omrøring, til det begynder at blive jævnt, men det må ikke koge. Cremen smages til med vaniljesukker, afkøles og blandes med flødeskum. Æblerne stilles i cremen. Marcipanen æltes med flormelis, rulles ud og stikkes ud i takkede kager, der formes til kræmmerhuse og stikkes i æblerne. Lidt ribsgelé lægges i kræmmerhuset som pynt.
|
|
Opskriften er vist 8779 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne