Harlekin-gelé
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Frugten afdryppes og lægges i en skål. Lagen og æblejuicen blandes og smages til med vaniljesukker og evt. sukker. Den udblødte husblas smeltes i 1/2 dl kogende vand. Saften røres i. Det meste hældes over frugterne. Når det er stift, dækkes frugterne helt med resten af gelésaften. Cremesauce blandet med flødeskum serveres til.
|
|
Opskriften er vist 10718 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne